L’ empresa d’enginyeria audiovisual «Artdiovisual» va ser l’escollida per al projecte d’il·luminació del parc temàtic Katmandú a Magaluf (Mallorca).

És tracta d’un projecte d’il·luminació complex on el handicap era il·luminar de manera eficient causant el mínim impacte visual sobre el decorat, emfatitzant relleus i colors, però sempre amb el mínim impacte visual.

Per a dur a terme el projecte s’ha optat per la utilització de dos tipus de lluminàries diferents i totalment independents. D’una banda la il·luminació general dels decorats i per altra banda la il·luminació puntual de les finestres dels mateixos, aconseguint així emfatitzar relleus i donant profunditat.
Per aconseguir una il·luminació òptima s’ha acordat la utilització de focus de LED RGB per a la il·luminació general, amb la possibilitat de combinar colors per cada lluminària de manera independent, amb la finalitat d’emfatitzar els color propis dels decorats. Per a les finestres s’ha optat per tires de LED RGB d’alta eficiència.  Al tractar-se d’una instal·lació a la intempèrie, amb zones on les lluminàries podien quedar submergides, s’ha hagut de treballar amb focus amb certificat IP 67.

La primera fase, d’un total de tres, ja està inaugurada, amb atraccions d’aigua, jocs per la canalla, etc. El nou sector, «Katlantis», es troba dintre d’una zona amb Hotel i més  serveis, atraccions i zones de joc.

Us deixem alguna imatge del projecte en execució i un cop finalitzat.